Hjem
Hjem Kretssider Skoler Bibelcamp Linker Kalender Kontakt
27.10.2010
Knallsuksess på Emblem
– Dette gikk over all forventning, sier Eivind Landro i Ung Misjon om årets Pit Stop på Sunnmøre.
  MYE MUSIKK: Lovsang og gospel stod i fokus under Pit Stop i Emblem bedehus nylig. (FOTO: SIGVE FERSTAD)

  Med seminarer, lovsang, forkynnelse og gospelnight dro Pit Stop-arrangementet i Emblem bedehus over 300 ungdommer til møtene sist helg.

– Jo, vi er veldig, veldig fornøyd. Nå har vi gjort vårt, så er det opp til Gud å sørge for veksten, sier den ferske lederen i Ung Misjon, som er ungdomsarbeidet til Sunnmøre Indremisjon.

Å kalle årets Pit Stop Sunnmøre vellykket blir bortimot et understatement. For hva skal en si til smekkfullt Emblem bedehus med rundt 300 deltakere på hele tre av helgens møter?

Eivind Landro kom inn som ny leder i Ung Misjon etter Kjetil Fyllingen midt i planleggingen av årets happening på Sunnmøre. Han forteller at han var svært spent før helgens samlinger:

– Du føler kanskje at du ikke har helt kontroll når du kobler deg på midt i en planleggingsprosess, men her har mange gjort en fantastisk jobb!

Gospelen lever på Sunnmøre
Helgen startet med grei oppslutning på knappe 150 under fredagens kveldsmøte. Lørdag var det seminarer fra midt på dagen med mellom 30 og 80 deltakere. Eivind trekker særlig fram seminaret ”Grill en kristen” som spennende; der kunne deltakerne stille de utfordrende spørsmålene i livet til et panel bestående av Torgeir Nygård, Oddrun Bjørdal og Kay Even Bjørdal.

– Spørsmål som ”kan en kristen være samboer?” og ”hvorfor gjorde Jesus egentlig under og tegn?” var typiske ting ungdommene lurte på, forteller Eivind.

Men det var kveldsmøtet og særlig gospelnighten som virkelig trakk de unge på Sunnmøre til bedehuset denne dagen.

– Joda, gospelnighten lever i beste velgående her hos oss. Det var så fullt at folk ikke fikk sitteplass, sier Eivind om kvelden der korene Respons, Godøy Ungdomskor og Herøy Gospelkor bidro med fengende rytmer og frisk sang.

Blir det Pit Stop neste år?
At det også dagen etter – på søndagens sedvanlige bedehus-storsamling – var bortimot fullt ble prikken over i-en for Pit Stop-gjengen i Ålesund-traktene.

– Vi har hatt en helg med mye flott og utfordrende forkynnelse. Særlig vil jeg trekke fram Torgeir Nygårds taler som traff oss, sier Eivind.

– Så dette er ikke siste gang det arrangeres Pit Stop hos dere?

– Nei, det tror jeg trygt vi kan si. Tid og sted for neste år er ikke fastlagt ennå, men det vil nok skje snart, avslutter den ferske ungdomslederen.

 

 
Bildøy åpner tv-kanal
Bildøy åpner tv-kanal
5. november
Bildøy Bibelskole vil nå bredere ut. Fredag 5.november åpnet de sin egen tv-kanal på internett.
Knallsuksess på Emblem
Knallsuksess på Emblem
27. oktober
– Dette gikk over all forventning, sier Eivind Landro i Ung Misjon om årets Pit Stop på Sunnmøre.
Under arbeid
Under arbeid
27. oktober
Nye nettsider er under arbeid.
- Innvandrerne har gjort det lettere å snakke om tro
- Innvandrerne har gjort det lettere å snakke om tro
13. september
- Jeg har takket Gud for den innvandringen som har vært. Den har bidratt til at det er lettere å få ...
Eldre saker
 
Indremisjonsforbundet, Søre Bildøy, 5353 Straume Tlf.: 56 31 42 40 Faks: 56 31 42 41 E-post: imf@imf.no
Aeston